Masker Kahariwang

Januari 5, 2022
Pamakéan masker masih mangrupikeun bagian penting tina cara urang ngajagi diri sareng batur tina inféksi COVID-19 sareng bakal tetep kitu pikeun sababaraha waktos. Nganggo masker pameunteu di tempat umum mangrupikeun aturan pamaréntahan anu ayeuna kedah urang laksanakeun. Kanggo sabagéan ageung jalma anu henteu ngabalukarkeun masalah, tapi pikeun sababaraha grup, éta mangrupikeun hal anu sesah pikeun diturutan.

Kanggo sababaraha, aya alesan médis pikeun henteu mampuh ngagem topéng sareng ku sabab éta, aranjeunna dipasihan pengecualian tina bimbingan pamaréntah (Pambébasan di Inggris, Pambébasan di Wales, Pambébasan di Skotlandia, Pangecualian dina NI).

Badan amal kaséhatan méntal MIND parantos nganggap kasusah anu disanghareupan ku jalma anu rawan kaserang kahariwang anu hese dikontrol sareng khususna kahariwang anu aya hubunganana sareng masker wajah. Ieu tiasa janten kahariwang nalika nyobian ngagem topéng, tapi éta ogé tiasa kalebet kahariwang anu disababkeun nalika henteu ngagem topéng dina kaayaan dimana seueur jalma sanés anu ngagemna. MIND parantos nyerat halaman inpormasi anu mangpaat anu ngarengsekeun sadaya kasulitan ieu sareng nawiskeun tip ngeunaan cara ngatur émosi éta - bahkan jalma anu ngagem topéng sareng anu hariwang ngeunaan aya di sabudeureun batur anu henteu ngagemna.

Urang sadayana tiasa sangsara tina kahariwang nalika disimpen dina kaayaan anu teu biasa, teu biasa atanapi teu pikaresepeun - teu langkung ti dina pandémik global - janten aya anu diajar pikeun kalolobaan urang dina tulisan ieu

Pencét di dieu pikeun muka halaman wéb MIND ngeunaan kahariwang facemask.

Skip to eusi